Pinokin kissala

Pinokin kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä vuonna 1986 ja kissalan ensimmäinen pentue syntyi 1987.

Kasvatamme hyvin pienimuotoisesti siamilaisia, itämaisia ja burmia. Tällä hetkellä olemme hieman pidemmällä tauolla, koska kaikki kissamme ovat kastraatteja.

Kissala sijaitsee Helsingin Vuosaaressa.

Pinokin kissala

päivitetty 09.04.2014

Pinokin kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä vuonna 1986. Nimi "Pinokin" tulee kahden ensimmäisen kissamme kutsumanimien yhdistelmästä: Piki (Kattilan Pink Petunia, SIA c) ja Noki (Kattilan No Big Thing, SIA b) eli luonnollisesti Pinokin.

Kasvattajanimemme oli alunperin rekisteröity isälleni ja äidilleni, jotka tässä jokunen vuosi sitten luovuttivat sen minun nimiini. Olen kuitenkin ollut mukana kaikissa kissatouhuissa pikkutytöstä lähtien, myös kasvatuksessa. Käytän kissalastamme puhuessani ja kirjoittaessani sujuvasti me-muotoa, sillä vanhempani ovat edelleen vahvasti hengessä mukana - heidän kotonaan asustelee K-pentueen emo, Sissi-neito.

Kasvatamme siamilaisia, itämaisia ja burmia harvakseltaan. Vuosien varrella kissalastamme on lähtenyt maailmalle yksitoista pentueellista pikkukisuja, enemmän tietoja kasvateistamme on Pentueet -sivulla ja blogissamme.